Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar boyası almak

Rüyada duvar boyası almak

Rüyada duvar boyası almak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, sorunların sürekli artacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına yorulur.

Rüyada duvar boyası almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada duvarda mavi boya görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada duvar boyası görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı boyalı duvar görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarların boyandığını görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada sarı boyalı duvar görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada duvar boyası almak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments