Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz duvar boyası görmek

Rüyada beyaz duvar boyası görmek

Rüyada beyaz duvar boyası görmek çalışkan bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, maddi kayba uğrayacağına, kişinin rahat edeceğine, koltuğunun da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz duvar boyası gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Rüyada duvara beyaz boya yapmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Rüyada duvar boyası almak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, rahatlığa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına inanılır.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, hatalarını fark edeceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyasız duvar görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına rivayet eder.

Rüyada duvara boya yapmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments