Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan indiğini görmek

Rüyada duvardan indiğini görmek

Rüyada duvardan indiğini görmek borçlanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çalışmalarının beğenileceğine, para yatıracağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvardan indiğini gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Rüyada duvardan indiğini görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayın yere indiğini görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada gökten indiğini görmek rahat edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada un indirmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, şansının da döneceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Rüyada uçak indiğini görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, rahat bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada asansörün indiğini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kalbinin küt küt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kitap indiğini görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments