Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitap indiğini görmek

Rüyada kitap indiğini görmek

Rüyada kitap indiğini görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, enerjisini toplayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada kitap indiğini gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Rüyada kitap indiğini görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek insanların hayır dualarını alacağına, yarar sağlamayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada perde indirmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayın yere indiğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Rüyada gökten nur indiğini görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada arabanın lastiğinin indiğini görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, şaşkın olacağına işarettir.

Rüyada trenden indiğini görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments