Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörün indiğini görmek

Rüyada asansörün indiğini görmek

Rüyada asansörün indiğini görmek kazancının da artacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asansörün indiğini gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada asansörle indiğini görmek geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada asansörün indiğini görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada asansörden indiğini görmek herkesin takdirini toplayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hatim indirdiğini görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından yük indirmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kepenk indirmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ayet indiğini görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments