Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten indiğini görmek

Rüyada gökten indiğini görmek

Rüyada gökten indiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten indiğini gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada gökten nur indiğini görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, dostlardan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, kazançta zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işarettir.

Rüyada gökten at indiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya delalet etmektedir.

Rüyada gökten indiğini görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bilgiyle donanacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada gökten melek indiğini görmek sevilen birinin geleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments