Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un indirmek

Rüyada un indirmek

Rüyada un indirmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada un indirmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada un indirmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, bereketin ve verimin geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yokuştan indiğini görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada vahiy indiğini görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada perdeleri indirmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada gökten nur indiğini görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabadan indiğini görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Rüyada çatıdan indiğini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments