Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın yere indiğini görmek

Rüyada ayın yere indiğini görmek

Rüyada ayın yere indiğini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ayın yere indiğini gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalı ya da önem vermelisiniz veya tam tersi, tüm ilginizi onların isteklerine yönelttiyseniz kendi ihtiyaçlarınıza ya da işlerinize odaklanmalısınız.

Rüyada ayın yere indiğini görmek hastalıklarının iyileşeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulur.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, zorlanacağına delalettir.

Rüyada yer altına indiğini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hatalarını düzelteceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zahmete düşeceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments