Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak indiğini görmek

Rüyada uçak indiğini görmek

Rüyada uçak indiğini görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, anne baba dualarının alınacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada uçak indiğini gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada uçak indirmek durumun değişmesine, psikolojik sorunların geride kalacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada uçağı indirmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada uçağın denize indiğini görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak indiğini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada uçakların indiğini görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı inanılır.

Rüyada uçaktan indiğini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments