Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, ölümcül hastalıklara işaret, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak her zaman haklının yanında olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek kolaylık elde edeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yokluk içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek gelişiminin hız kazanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pencereden aşağı atlamak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments