Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan aşağıya atlamak

Rüyada balkondan aşağıya atlamak

Rüyada balkondan aşağıya atlamak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işyerini kapatacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, insanlara küsüleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işaret eder.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine işaret eder.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balkondan aşağı bakmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine inanılır.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, helal kazanca sahip olunacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak maddi varlığının çoğalacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağı inmek düşmanından kurtulmaya, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments