Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan aşağı atlamak

Rüyada dağdan aşağı atlamak

Rüyada dağdan aşağı atlamak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Gerek iş ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada dağdan aşağı atlamak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına inanılır.

Rüyada binadan aşağı atlamak çok büyük kazançlar sağlayacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, onurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada evden aşağıya atlamak sevdikleri ile bir arada olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada camdan aşağıya atlamak geçim derdinin biteceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Rüyada camdan aşağı atlamak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, rakiplerine yenileceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak işlerinin istediği gibi olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments