Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan aşağı atlamak

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak masabaşı bir işe girileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağı kaymak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, işlerinin çok açılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, dünyasının iyileşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya düşmek malının üstüne mal ekleyeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments