Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda saat görmek

Rüyada duvarda saat görmek

Rüyada duvarda saat görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırla yad etmeye, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına inanılır.

Rüyada duvarda saat gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Rüyada duvar saati hediye almak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada duvarda saat görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada duvar saati satın almak kazancının sürekli artacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada büyük duvar saati görmek bereket ve zenginlik olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada mavi duvar saati görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet etmektedir.

Rüyada antika duvar saati görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Rüyada duvar saati hediye etmek fakirlikten kurtulmaya, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine inanılır.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments