Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük duvar saati görmek

Rüyada büyük duvar saati görmek

Rüyada büyük duvar saati görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, işinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük duvar saati gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilere şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada büyük duvar saati görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada duvar saati vermek gözyaşının dineceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada duvar saati almak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek beklentilerinin yerine geleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada duvar saati hediye etmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada duvarda saat görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada duvar saati ayarlamak aynı karşılığı alamayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işaret eder.

Rüyada duvara saat asmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments