Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü duvar saati görmek

Rüyada bir sürü duvar saati görmek

Rüyada bir sürü duvar saati görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sorunların çabucak halledileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, isabetli kararlar alacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kendisini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü duvar saati gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bir sürü kol saati görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü saat görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar saati kırmak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada duvar saati hediye almak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi duvar saati görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada duvar saat hediye almak hasretliğin biteceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret eder.

Rüyada duvar saati almak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, itibar edineceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments