Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saati hediye almak

Rüyada duvar saati hediye almak

Rüyada duvar saati hediye almak malların çoğalacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada duvar saati hediye almak gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada duvar saati hediye almak verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada duvar saat hediye almak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada duvar saati hediye etmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, endişelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada duvar saati vermek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada duvara saat asmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada duvar saati satın almak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi duvar saati görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments