Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saati satın almak

Rüyada duvar saati satın almak

Rüyada duvar saati satın almak işlerin kötü bir duruma geleceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işarettir.

Rüyada duvar saati satın almak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada duvar saati satın almak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanına galip geleceğine alamet eder.

Rüyada duvar saati vermek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarda saat görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, zenginliğe, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada mavi duvar saati görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada duvar saati kırmak yaşam sevincinin geri geleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada duvar saati almak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, dileklerin gerçekleşeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments