Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi duvar saati görmek

Rüyada mavi duvar saati görmek

Rüyada mavi duvar saati görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, malların çoğalacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, daha zengin hale geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi duvar saati gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada mavi duvar saati görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada duvar saati hediye almak şans ve kısmet elde edeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvar saati satın almak rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika duvar saati görmek hata yapılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati almak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, rahat bir döneme girileceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada büyük duvar saati görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, rütbe edineceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda saat görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments