Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika duvar saati görmek

Rüyada antika duvar saati görmek

Rüyada antika duvar saati görmek takdir edileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Rüyada antika duvar saati gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Rüyada antika duvar saati görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hanenizde bolluk olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika saat görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada antika kol saati görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika kaşık görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika soba görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada antika görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada antika altın görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika bulmak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments