Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saati hediye etmek

Rüyada duvar saati hediye etmek

Rüyada duvar saati hediye etmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada duvar saati hediye etmek gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada duvar saati hediye almak önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada duvar saat hediye almak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada duvar saati hediye etmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvar saati vermek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına yorulur.

Rüyada antika duvar saati görmek başına uğursuz olayların geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük duvar saati görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, istenmeyen olayların olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı duvar saati görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet eder.

Rüyada duvar saati görmek arzularının yerine geleceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments