Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda resmini görmek

Rüyada duvarda resmini görmek

Rüyada duvarda resmini görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, masa başı bir işe girileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada duvarda resmini gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Rüyada duvarda kendi resmini görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvar resmi görmek hayatının da düzene gireceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda resmini görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada yüz resmi görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, özlemlerini bitireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek resmi çizmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına yorulur.

Rüyada gül resmi görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalettir.

Rüyada fil resmi çizmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv resmi görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments