Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv resmi görmek

Rüyada civciv resmi görmek

Rüyada civciv resmi görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv resmi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Rüyada civciv resmi görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada civcivi eline almak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtada civciv görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde civciv görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, birçok ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada civcivi görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye rivayet eder.

Rüyada horoz civciv görmek makamının artacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada benekli civciv görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işaret eder.

Rüyada civcivlere su vermek adeta havalara uçacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments