Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek resmi çizmek

Rüyada çiçek resmi çizmek

Rüyada çiçek resmi çizmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işinde dar boğaza gireceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek resmi çizmek gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada çiçek resmi çizmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada ağaç resmi çizmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet eder.

Rüyada hayvan resmi çizmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işarettir.

Rüyada araba resmi çizmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada balık resmi çizmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yüz resmi çizmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek resmi çizmek tazeleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin resmi çizmek hasta ve üzgün olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments