Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil resmi çizmek

Rüyada fil resmi çizmek

Rüyada fil resmi çizmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil resmi çizmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Rüyada fil resmi çizmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada kabe resmi çizmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada atatürk resmi çizmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına işaret eder.

Rüyada cami resmi çizmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ resmi çizmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi resmi çizmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Rüyada erkek resmi çizmek ağır günler geçireceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin resmini çizmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments