Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz resmi görmek

Rüyada yüz resmi görmek

Rüyada yüz resmi görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, belalardan korunacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada yüz resmi gördüyseniz:

  • Olası anlaşmazlıkları çözmenin farklı yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada yüz resmi görmek dinini yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada yüz resmi çizmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, fırsatların elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek hayallere kavuşulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada at resmi görmek iyi halini yitireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine alamet eder.

Rüyada ölen bir kişinin resmini görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın resmi görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin resmini görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin resmini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük atılımlar yapılacağına, malını ve canını emniyete alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments