Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar resmi görmek

Rüyada duvar resmi görmek

Rüyada duvar resmi görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, gelirinin eksileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada duvar resmi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada duvarda kendi resmini görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda resmini görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar resmi görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulur.

Rüyada gelinlikli resmini görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, daha zengin hale geleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada göz resmi görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada geyik resmi görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ultrason resmi görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah resmi görmek zorluğa düşeceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments