Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda kendi resmini görmek

Rüyada duvarda kendi resmini görmek

Rüyada duvarda kendi resmini görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, şöhret ve hayır getireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarda kendi resmini gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Rüyada duvarda kendi resmini görmek maddi durumun düzeltileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda resmini görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada duvar resmi görmek hayat boyu desteği olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulur.

Rüyada bayan resmi görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına inanılır.

Rüyada balık resmi yapmak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz resmi yapmak işsiz kalmaya, kişinin sıkıntıların artacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada ölü resmi görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan resmi yapmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments