Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül resmi görmek

Rüyada gül resmi görmek

Rüyada gül resmi görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, insanlara olan güvenin artacağına, geçim derdi çekeceğine, şansının döneceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada gül resmi gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Rüyada gül resmi görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada gül resmi yapmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gül resmi görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına alamet eder.

Rüyada yüz resmi çizmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin resmini görmek şansın açılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada köprü resmi görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz resmi görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada maymun resmi görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments