Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda leke görmek

Rüyada duvarda leke görmek

Rüyada duvarda leke görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda leke gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada lekeli duvar görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda leke görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolda leke görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada lekeli tişört görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine alamet eder.

Rüyada tavanda leke görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada leke silmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dilinde leke görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, karşılığını bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments