Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leke silmek

Rüyada leke silmek

Rüyada leke silmek işlerinin duracağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine işaret eder.

Rüyada leke silmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Rüyada leke silmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kan lekesi silmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada leke görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayırlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır suyu lekesi görmek bazı konularda konuşulacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yüzde kahverengi leke görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işarettir.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüzde kahverengi lekeler görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments