Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinde leke görmek

Rüyada dilinde leke görmek

Rüyada dilinde leke görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, geleceğinizin güzel olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinde leke gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Rüyada dilinde leke görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, duaların kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada dilinden öpmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çalışmalarının artacağına rivayet eder.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, harama göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada dilinde sivilce görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinde kıl görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada dilinden kıl koparmak büyük üzüntülere sebep olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments