Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli tişört görmek

Rüyada lekeli tişört görmek

Rüyada lekeli tişört görmek yolunun hep açık olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, şansının artacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada lekeli tişört gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Rüyada lekeli tişört görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada mavi renkli tişört görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu renk tişört görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kirmizi tişört görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada tişört görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret eder.

Rüyada tişörtünün yırtıldığını görmek isabetli adımlar atacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu tişört giymek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına inanılır.

Rüyada yırtık tişört görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments