Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta beyaz leke görmek

Rüyada vücutta beyaz leke görmek

Rüyada vücutta beyaz leke görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada vücutta beyaz leke gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Rüyada vücudunda beyaz lekeler görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine delalettir.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Rüyada vücudunda siyah lekeler görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta leke görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada vücutta kahverengi leke görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada vücut lekesi görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments