Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda leke görmek

Rüyada tavanda leke görmek

Rüyada tavanda leke görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada tavanda leke gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Rüyada tavanda leke görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada rutubetli tavan görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, onu borçtan kurtaracağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavanda kertenkele görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına inanılır.

Rüyada odanın tavanını görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, eşit davranılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek tavan görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, iş yeri sahibi olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada oda tavanı görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada tavanda solucan görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada tavanda böcekler görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bunun şans olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments