Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli duvar görmek

Rüyada lekeli duvar görmek

Rüyada lekeli duvar görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Rüyada lekeli duvar gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Rüyada duvarda leke görmek işlerinde çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lekeli duvar görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta kırmızı leke görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda siyah leke görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, umutlarının da tükeneceğine işaret eder.

Rüyada lekeli gelinlik giymek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada lekeli elbise görmek sevineceğine, çaresizleşeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına işarettir.

Rüyada alnında leke görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments