Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda leke görmek

Rüyada kolda leke görmek

Rüyada kolda leke görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, daha rahat para kazanacağına, bütçesinin genişleyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kolda leke gördüyseniz:

  • Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun.

Rüyada kolda leke görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda beyaz lekeler görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine işaret eder.

Rüyada kolunda leke görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada çimen lekesi görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada lekeli yorgan görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yeşil lekeler görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işarettir.

Rüyada lekeli havlu görmek üzüntülü haberler alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada lekeli külot görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sorunların tarihe karışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments