Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri kertenkele görmek

Rüyada iri kertenkele görmek

Rüyada iri kertenkele görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Rüyada iri kertenkele gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Rüyada iri kertenkele görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanda kertenkele görmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok kertenkele görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet eder.

Rüyada ev kertenkelesi görmek büyük başarı kazanacağına, kişinin esenlik bulacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kertenkele ısırması görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele yakalamak çok daha fazla adım atacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments