Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda kertenkele görmek

Rüyada tavanda kertenkele görmek

Rüyada tavanda kertenkele görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada tavanda kertenkele gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Rüyada tavanda kertenkele görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev kertenkelesi görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele ısırması görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kertenkeleden kaçmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına inanılır.

Rüyada kertenkele yemek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments