Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele görmek

Rüyada kertenkele görmek

Rüyada kertenkele görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yenileneceğine ve can bulacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Rüyada evde kertenkele görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada pembe kertenkele görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada kocaman kertenkele görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada uçan kertenkele görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada beyaz kertenkele görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, anne baba duasının alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments