Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kertenkele görmek

Rüyada kırmızı kertenkele görmek

Rüyada kırmızı kertenkele görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, mevlit okutacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayallerinin de yarım kalacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kertenkele gördüyseniz:

  • Durumunuzu geliştirmek için ilgili alanlarda gereken şekilde harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada yılan kertenkele görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele ısırması görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kocaman kertenkele görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına tabir olunur.

Rüyada evinde kertenkele görmek iş hayatında başarılı olmaya, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada duvarda kertenkele görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments