Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kertenkele görmek

Rüyada suda kertenkele görmek

Rüyada suda kertenkele görmek hayatına bakacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada suda kertenkele gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Rüyada suda kertenkele görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli kertenkele görmek rakipsiz hale geleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Rüyada tavanda kertenkele görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kertenkele yemek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments