Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara yağ sürmek

Rüyada duvara yağ sürmek

Rüyada duvara yağ sürmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara yağ sürmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar, sonuç üzerinde bir etki yaratma olasılığı düşük olsa da, olayları kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Rüyada duvara yağ sürmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kafasını toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağ sürmek sorunların üzüntülere neden olacağına, geniş bir ev satın alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada vücuda yağ sürmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işaret eder.

Rüyada hamura yağ sürmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya yağ sürmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments