Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya yağ sürmek

Rüyada kafaya yağ sürmek

Rüyada kafaya yağ sürmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük başarı kazanacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya yağ sürmek gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Rüyada kafaya yağ sürmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, arif kimselerden sayılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saçına yağ sürmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, neşesinin de yerine geleceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze yağ sürmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine inanılır.

Rüyada hamura yağ sürmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işarettir.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıya yağ sürmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine inanılır.

Rüyada birine yağ sürmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments