Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğine yağ sürmek

Rüyada ekmeğine yağ sürmek

Rüyada ekmeğine yağ sürmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek gördüyseniz:

  • Mikrobik hastalıklara açıksınız.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek böylece kendine güveneceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok hayır duası alacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağa yağ sürmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada saça yağ sürmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments