Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek örnek insan olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara veya diyaloglara girmeniz durumunda, bazı kişiler sizden ihtiyaç duymadığınız şeylere harcama yapmanızı isteyebilir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulur.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeğe bal sürmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kısmetinin de açılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments