Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, hayırlı kapılar açılacağına, işlerinden feragat edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek işlerinin iyi gideceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe bal sürmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments