Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ sürmek

Rüyada yağ sürmek

Rüyada yağ sürmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yeni bir iş bulacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada yağ sürmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada kapıya yağ sürmek kendisini çok iyi hissedeceğine, zarara gireceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet eder.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek yeni bir ilişki yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saça yağ sürmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, istediği projeleri yapamayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamura yağ sürmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada duvara yağ sürmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına yağ sürmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada bacağa yağ sürmek onurlu bir hayat süreceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments