Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuda yağ sürmek

Rüyada vücuda yağ sürmek

Rüyada vücuda yağ sürmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuda yağ sürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Rüyada vücuda yağ sürmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, zengin bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan yağ çıkarmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına yağ sürmek kişinin bundan zarar göreceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kapıya yağ sürmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kafaya yağ sürmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada duvara yağ sürmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments