Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamura yağ sürmek

Rüyada hamura yağ sürmek

Rüyada hamura yağ sürmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada hamura yağ sürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada hamura yağ sürmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, güzel huylarını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada yağlı hamur açmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı hamur görmek çok büyük özgüven kazanacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur ve yağ görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya yağ sürmek büyük borçlar alınacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada duvara yağ sürmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments